top of page
Captura de pantalla 2019-01-24 a las 16.
Captura de pantalla 2019-01-24 a las 16.
Captura de pantalla 2019-01-24 a las 16.
Qui som? 

Hola! Som l'Abril, la Clàudia, la Laia i la Paula, i som estudiants de disseny a la universitat BAU de Barcelona. Cada una estem especialitzades en diverses branques del disseny, com ho són; el gràfic, la moda i el disseny d'interiors i juntes formem un equip amb una visió molt amplia i transversal. 

Hola! ,
i jo sóc la Berta!

M'agrada pintar i els animals, sobretot els gossos, però també tinc un gatet que es diu Lluna. Visc amb el papa, la mama i la meva germana petita, l'Ariadna. Cada dia vaig al Taller de TEAS a treballar, i allà fem fang, pintura, piscina, passegem gossos, i moltes coses més. M'agrada veure la tele, miro la "Patrulla Canina" i els partits del Barça.

El nostre projecte
...El primer dia vam venir amb els companys de TEAS a BAU. Allà vam dibuixar i vam parlar. Mentre dibuixava, el paper se'm movia molt, i les noies em van dir que em farien unes pinces. Després elles van venir al taller a pintar amb mi una tela. Em van dir que serviria per fer una bandolera perquè hi pogués guardar tots els dibuixos. A les pinces que em van fer van posar-hi Berta, perquè tothom sàpigues que són meves. També vam anar al taller de moda, i vam cosir la tela i el plàstic. L'últim dia de fer feina vam fer aquesta pàgina web, perquè tothom pugui veure els meus dibuixos.
bottom of page